Wijkverpleging en verzorging

Wij ondersteunen u bij algemene dagelijkse handelingen zoals wassen, aan- en uitkleden of naar bed gaan. Ook ondersteunen we bij medicatiebeheer. Als het nodig is, komt een zorgmedewerker bij u langs voor verpleegtechnische handelingen. Bijvoorbeeld voor wondverzorging of het toedienen van een injectie. Ook voor mensen met (beginnende) dementie die nog thuis wonen, kan de wijkverpleegkundige ondersteuning bieden.

Wij werken met kleine teams, hierdoor ziet u vertrouwde gezichten. U heeft een vast aanspreekpunt waardoor we snel op veranderingen kunnen reageren.

Indicatie

Om wijkverpleging of verzorging te krijgen moet u geïndiceerd worden door onze wijkverpleegkundige. Zij komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. In veel gevallen kan zij de zorg direct voor u regelen. De kosten worden door de basispolis vergoed. Voor meer informatie en het aanvragen van de brochure kunt u contact opnemen met Zorgbemiddeling van De Rijnhoven, bel 0800 745 64 68 of mail naar zorgbemiddeling@rijnhoven.nl.

Bekijk het actuele wachttijdenoverzicht.

Kwaliteitskaart

Van alle verpleeg- en verzorgingshuizen in Nederland kunt u een kwaliteitskaart vinden op www.kiesbeter.nl. Deze kaart geeft informatie over de zorgkwaliteit op basis van officiële kwaliteitsbeoordelingen en ervaringen van klanten.