Zonnewijzer

usp 1

Zorg op maat

usp 2

Zorg voor iedereen

usp 3

De Rijnhoven, net als thuis

usp 4

Hart voor de zorg

De Zonnewijzer in De Meern bestaat uit drie kleinschalige complexen met 91 seniorenwoningen. Ouderen wonen er zelfstandig en kunnen, als dat nodig is, alle vormen van thuiszorg ontvangen.

De ligging is vlakbij het riviertje Leidsche Rijn op vijfhonderd meter van de dorpskern van De Meern. Er is een fraaie dierenweide waar bewoners en buurtbewoners vaak een kijkje nemen. Vlakbij is de halte waar frequent snelbussen stoppen die een vlotte verbinding met het centrum van Utrecht verzorgen.

De tweekamerappartementen zijn royaal opgezet. Alle appartementen hebben de mogelijkheid voor een zorgalarm dat 24 uur per dag wordt opgevolgd waardoor hulp altijd direct beschikbaar is.

Bewoners van De Zonnewijzer zijn welkom in het aangrenzende activiteitencentrum De Roef. Er is een internetproject, een spreekuur van de ouderenadviseur en een seniorencafé. U kunt hier terecht om te biljarten, sjoelen, bridgen, klaverjassen, tekenen, schilderen/aquarellen, handwerken en voor volksdansen. Ook is er gymnastiek voor senioren, bingo en is er een wandel- en fietsclub.

Zoekt u als 65-plusser een senioren appartement? Schrijf u dan in op de wachtlijst voor de Zonnewijzer. Voor meer informatie over de woningen kunt u ook kijken op www.woonz.nl.

Contactgegevens

Touwslagerslaan 1
3454 GV De Meern

0800-74 56 468