Veldhof

usp 1

Zorg op maat

usp 2

Zorg voor iedereen

usp 3

De Rijnhoven, net als thuis

usp 4

Hart voor de zorg

De Rijnhoven biedt zelfstandige appartementen, appartementen met verpleeghuiszorg en luxe appartementen in het hart van de nieuwbouwwijk Veldhuizen in Leidsche Rijn (De Meern). De ligging is ideaal voor wie wil wonen in een moderne, ruim opgezette stedelijke omgeving dichtbij vele voorzieningen. Vlakbij is de halte van de snelbus naar het centrum van Utrecht. Ook met de auto is Veldhof prima bereikbaar. Parkeren kan in de onmiddellijke nabijheid.

Veldhof telt drieënvijftig appartementen. In twintig daarvan biedt De Rijnhoven intensieve verpleeghuiszorg (VPT). Deze verpleegappartementen hebben een woon-slaapkamer met een eigen kitchenette. Dankzij de flexibele zorgverlening en de verschillende woonvormen is Veldhof ideaal voor echtparen waarvan één partner intensieve zorg nodig heeft. Zo kan bijvoorbeeld iemand in een verpleegappartement gaan wonen, terwijl zijn of haar partner zich in een van de omliggende huurappartementen vestigt.

Daarnaast zijn er zestig zelfstandige luxe appartementen in de hogere huursector (Meijborg en Weijdeborg). Alle appartementen hebben minimaal twee kamers, een keuken en badkamer. Vanuit de zorgpost van Veldhof kunnen we ook in deze appartementen allerlei vormen van zorg leveren.

Alle appartementen hebben de mogelijkheid voor een zorgalarm dat 24 uur per dag wordt opgevolgd waardoor hulp altijd direct beschikbaar is. In en rond Veldhof zijn vele voorzieningen te vinden zoals een winkelcentrum met een grote supermarkt, een gezondheidscentrum en een apotheek. Een kapper en een drogist zijn direct om de hoek. Activiteitencentrum De Pijler (dat naast Veldhof ligt) organiseert allerlei activiteiten voor zowel jong en oud, variërend van vakantieactiviteiten voor kinderen tot gymnastiek en eettafels voor 55-plussers.

Contactgegevens

Bovenpolder 126
3453 NP De Meern

030 - 66 62 430