Hinderstein/Bottenstein

usp 1

Zorg op maat

usp 2

Zorg voor iedereen

usp 3

De Rijnhoven, net als thuis

usp 4

Hart voor de zorg

Hinderstein en Bottenstein zijn twee kleinschalige aanleuncomplexen voor zelfstandig wonende ouderen in Vleuten. Hinderstein telt 36 tweekamerwoningen, in Bottenstein zijn 43 tweekamerwoningen. De parkachtige omgeving is ideaal voor wie van rust en groen houdt. Winkels liggen op een steenworp afstand (zowel het dorpscentrum Vleuten als Winkelcentrum Vleuterweide). Dichtbij ligt het Maximapark. De locatie is uitstekend bereikbaar en er is voldoende parkeerruimte.

De appartementen hebben een woonkamer met keuken, een slaapkamer, badkamer en een berging. Elke woning beschikt over een ruim balkon of een terras.

In Hinderstein en Bottenstein biedt De Rijnhoven vrijwel alle thuiszorg die ouderen nodig kunnen hebben. Alle appartementen hebben de mogelijkheid voor een zorgalarm dat 24 uur per dag wordt opgevolgd waardoor hulp altijd direct beschikbaar is.

Er zijn diverse voorzieningen in het naastgelegen Parkhof. Onder andere een pedicure, een kapper en een winkeltje. Een deel van de activiteiten in Parkhof is toegankelijk voor bewoners van Hinderstein en Bottenstein. Denk aan sportieve activiteiten als seniorengymnastiek en koersbal tot een gevarieerd programma met bingo. Voor een warme maaltijd kunnen bewoners terecht in het Grand Café van Parkhof. De meeste bewoners in Parkhof komen uit Vleuten en omstreken. Dat maakt het voor hen extra vertrouwd.

Zoekt u als 65-plusser een seniorenappartement en voldoet u aan de sociale huurnorm? Schrijf u dan in bij Woningnet. Voor meer informatie over de woningen kunt u ook kijken op www.woonz.nl.

Contactgegevens

Alenveltpark 1
3451 CE Vleuten

0800- 74 56 468