De Bongerd

usp 1

Zorg op maat

usp 2

Zorg voor iedereen

usp 3

De Rijnhoven, net als thuis

usp 4

Hart voor de zorg

De Bongerd is een kleinschalig wooncomplex voor zelfstandig wonende ouderen. De Bongerd ligt in het hart van het mooie Montfoort. Dit historische stadje ligt in de Lopikerwaard. Op loopafstand is een park met een kinderboerderij. Winkels en horecagelegenheden liggen letterlijk om de hoek.

Het gebouw heeft slechts één verdieping en een open karakter. Er is een grote gemeenschappelijke binnentuin. Op eigen terrein is een aantal parkeerplaatsen voor bewoners. Huur van een eigen parkeerplaats is mogelijk (indien beschikbaar).

Elke woning bestaat uit twee kamers, een keuken en een douche. Voor de eerste etage is ook een lift aanwezig.

De Bongerd biedt vrijwel alle thuiszorg die ouderen nodig kunnen hebben. Alle 29 appartementen hebben de mogelijkheid voor een zorgalarm dat 24 uur per dag wordt opgevolgd waardoor hulp altijd direct beschikbaar is.

In het dienstencentrum in het naastgelegen Antoniushof zijn ook bewoners van De Bongerd van harte welkom. Hier vinden uiteenlopende activiteiten plaats, zoals biljarten en bridgen, muziek en beweging. Bovendien zijn hier een praktijk voor fysiotherapie, een stiltecentrum, een winkel voor de dagelijkse boodschappen en een maaltijdvoorziening door de SWOM. Ook is er een multifunctionele ruimte die bewoners van De Bongerd  kunnen huren voor bijvoorbeeld verjaardagen.

Zoekt u als 65-plusser een seniorenappartement? Momenteel is er een inschrijfstop voor De Bongerd. Wanneer het weer mogelijk is om u in te schrijven op de wachtlijst, vermelden we dat op deze pagina. Meer informatie over de woningen vindt u op www.woonz.nl.

Contactgegevens

Antoniushof 1
3417 JL Montfoort

0800-74 56 468