Princenhof

usp 1

Zorg op maat

usp 2

Zorg voor iedereen

usp 3

De Rijnhoven, net als thuis

usp 4

Hart voor de zorg

Princenhof is de nieuwste locatie van De Rijnhoven en biedt intramurale zorg voor mensen met dementie. Een modern en duurzaam verpleeghuis naast Vijverhof aan de rand van Harmelen. Een rustiek dorp dat nog net in het groene hart van Nederland ligt. Het centrum met diverse winkels is op enkele minuten loopafstand.

Princenhof bestaat uit 42 studio’s met 6 gezamenlijke huiskamers, verdeeld over twee verdiepingen. Iedere studio heeft een eigen badkamer. De gezamenlijke huiskamers bieden ruimte voor ontspanning en zijn voorzien van een volledige en veilige keuken waar elke dag vers wordt gekookt. De dementievriendelijke tuin rondom de woningen nodigt uit om te genieten van de zon, te tuinieren en fijne wandelingen te maken naar de boomgaard.

 

 

 

 

 

 

 

Bewoners kunnen gebruik maken van de voorzieningen van Vijverhof, zoals het restaurant, de kapsalon, de pedicure, de winkel, het stiltecentrum en ruimtes voor activiteiten en verenigingen. Hier is ook het behandel- en adviescentrum waar behandelaars hun oefen- en spreekruimtes hebben.

Princenhof is een duurzaam verpleeghuis met onder andere zonnepanelen en een warmtepomp. Het is gebouwd van natuurlijke materialen, met oog voor het milieu. Moderne domotica-technieken dragen bij aan veiligheid van bewoners. Het hele gebouw is voorzien van topkoeling zodat zelfs in een hete zomer de binnentemperatuur aangenaam blijft. Vloerverwarming zorgt voor extra comfort in de winter. De parkeerplaats is voorzien van laadpalen voor elektrische auto’s.

Informatiebrochure Service en Dienstverlening Princenhof

Contactgegevens

Spruit en Bosch 3,
3481 EZ Harmelen

0348 - 441714

Wonen met zorg

Een thuis voor ouderen

Lees meer

Vijverhof

Kleinschalig (groeps)wonen Harmelen

Lees meer

Parkhof

Kleinschalig (groeps)wonen Vleuten

Lees meer

Coninckshof

Kleinschalig (groeps)wonen Vleuten

Lees meer