Werken bij

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en gediplomeerde Verzorgende IG en Verpleegkundige. Zorgprofessionals met hart voor de ouderenzorg. Herken jij jezelf hierin? Kijk dan hieronder bij onze vacatures. Staat er geen vacature op die aansluit bij jouw wensen neem dan contact op met team Werving&Selectie. Samen kijken we dan of er andere mogelijkheden zijn!

Wil je graag werken bij de Rijnhoven maar voldoe je niet aan het bovenstaande profiel? Ook voor jou hebben wij mogelijkheden bijvoorbeeld bij de ondersteunende diensten maar ook leiden wij nieuwe collega’s via de beroepsbegeleidende leerweg op tot Verzorgende. Zie onze vacatures en de opleidingsmogelijkheden voor de actuele vacatures en werk/leerplekken.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Bonusregeling

Ga jij als verzorgende IG of verpleegkundige aan de slag bij De Rijnhoven, en voldoe je aan onderstaande voorwaarden, dan kom jij in aanmerking voor onze netto bonus!!

  • Je ondertekent vóór je indiensttreding, naast je arbeidsovereenkomst, onze bonusovereenkomst. Zonder ondertekening van deze overeenkomst kun je geen aanspraak maken op de bonus.
  • Je bent 12 maanden bij ons werkzaam én je hebt een contractverlenging op zak.

Hoe wordt de bonus berekend en uitbetaald:

De bonus bedraagt € 1.000,– netto op basis van een arbeidsovereenkomst van gemiddeld 32 uur per week. Je ontvangt deze eenmalige bonus over je gemiddeld aantal gewerkte uren over de laatste 12 maanden. Dus heb je de betreffende 12 maanden gemiddeld 24 uur per week gewerkt dan is jouw bonus dus € 750,– netto (€ 1.000,– : 32 x 24). De bonus wordt in de daarop volgende maand tegelijk met je salaris uitgekeerd als een “ bruto voor netto” uitkering zodat alle verplichte afdrachten plaatsvinden.