Werken bij

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en gediplomeerde Verzorgende IG en Verpleegkundige. Zorgprofessionals met hart voor de ouderenzorg. Herken jij jezelf hierin? Kijk dan hieronder bij onze vacatures. Staat er geen vacature op die aansluit bij jouw wensen neem dan contact op met team Werving&Selectie. Samen kijken we dan of er andere mogelijkheden zijn!

Altijd al willen werken in de ouderenzorg maar weet je niet wat er mogelijk is? Je bent een gediplomeerde verzorgende of verpleegkundige en je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn binnen De Rijnhoven? Je wilt een opleiding volgen en wilt graag meer informatie? Je hebt ruime werkervaring in welzijnswerk en je bent gediplomeerd op dit gebied en je wilt weten wat De Rijnhoven voor jou kan betekenen?

Wij organiseren een informatieve presentatie waarin wij bovenstaande vragen voor jouw kunnen beantwoorden op.

Woensdag 13 maart van 10:00 uur  – 11:30 uur

Ben je geïnteresseerd dan ontvangen wij graag jouw aanmelding vóór dinsdag 12 maart a.s.. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: werkenbij@rijnhoven.nl onder vermelding van je naam met hoeveel personen je wilt komen en naar welke bijeenkomst. Je ontvangt van ons dan een uitnodiging waarmee we jouw komst bevestigen. Voor de goede orde melden wij je dat het dus géén vrije inloop betreft en inschrijving vereist is.

Bonusregeling

Ga jij als verzorgende IG of verpleegkundige aan de slag bij De Rijnhoven, en voldoe je aan onderstaande voorwaarden, dan kom jij in aanmerking voor onze netto bonus!!

  • Je ondertekent vóór je indiensttreding, naast je arbeidsovereenkomst, onze bonusovereenkomst. Zonder ondertekening van deze overeenkomst kun je geen aanspraak maken op de bonus.
  • Je bent 12 maanden bij ons werkzaam én je hebt een contractverlenging op zak.

Hoe wordt de bonus berekend en uitbetaald:

De bonus bedraagt € 1.000,– netto op basis van een arbeidsovereenkomst van gemiddeld 32 uur per week. Je ontvangt deze eenmalige bonus over je gemiddeld aantal gewerkte uren over de laatste 12 maanden. Dus heb je de betreffende 12 maanden gemiddeld 24 uur per week gewerkt dan is jouw bonus dus € 750,– netto (€ 1.000,– : 32 x 24). De bonus wordt in de daarop volgende maand tegelijk met je salaris uitgekeerd als een “ bruto voor netto” uitkering zodat alle verplichte afdrachten plaatsvinden.