Verzorgende IG Zorgthuisteam

in overleg (min. 12 en max. 24 uur)Montfoort, De Meern, Vleuten en omgeving

Ben je ondernemend en heb je hart voor de thuiszorg? Vind je het leuk om in de wijk te werken in een dynamisch team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze zorgthuisteams zijn wij per direct op zoek naar een:

Verzorgende IG

Je functie

Als verzorgende bied je persoonlijke verzorging en begeleiding aan cliënten in de wijk. Je komt bij de cliënten thuis waarbij je de zorg samen met de cliënt en diens familie afstemt. Leidend hierbij is het zorgleefplan die de cliënt samen met de wijkverpleegkundige heeft opgesteld. Het uitgangspunt is om de zorg te geven die nodig is en daarbij het gevoel van eigenwaarde en zelfstandigheid van de cliënten actief te bevorderen. Je hebt naast het contact met de cliënt, familie en mantelzorgers ook contacten met bijvoorbeeld huisartsen en apothekers. Het team waarin je komt te werken is een enthousiast team waarin je de ruimte krijgt om je werk zelfstandig in te vullen. Er wordt van je verwacht dat je actief meedenkt en dat je bereid bent om extra taken te verrichten.

Je profiel

Je bent in het bezit van een diploma verzorgen IG en je hebt affiniteit met het werken in de wijkzorg. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Verder ben je creatief in het bedenken van oplossingen en kun je snel schakelen in onverwachte situaties, met andere woorden je beschikt over een goed improvisatievermogen. Als je daarnaast ook nog een flexibele- service- en cliëntgerichte instelling, goede sociale vaardigheden en een collegiale instelling hebt, dan nodigen wij jou uit om te solliciteren.

Je werklocatie

Werken in de thuiszorg betekent er lekker op uit met de fiets of de auto. Je gaat langs bij cliënten die wonen in een seniorencomplex, een oude boerderij of juist een mooi appartement in de wijk Veldhuizen. Veelzijdig en afwisselend, dat is de thuiszorg! Het team kenmerkt zich door een open en informele sfeer. Door elkaar te helpen, met elkaar samen te werken en elkaar feedback te geven op een positieve kritische manier ontstaat er ruimte voor individuele groei. Het team is er voor elkaar en je kunt er dan ook altijd op terugvallen!

De Rijnhoven

Op verschillende locaties aan de westkant van Utrecht biedt De Rijnhoven een samenhangend, vernieuwend en professioneel pakket van wonen, welzijn, zorg en/of behandeling aan ouderen. Wij bieden dit alles aan op diverse locaties in de regio’s Woerden, Vleuten/De Meern en Montfoort.

Wij bieden

Een leuke en uitdagende baan. Het salaris is conform de CAO VVT en bedraagt maximaal
€ 2.668,93 (FWG 35) bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast biedt De Rijnhoven een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- en een fitnessvergoedingsregeling en
ruime bij- en nascholingsmogelijkheden.

Unieke bonus

Wil jij in aanmerking komen voor onze unieke bonus actie van € 1.000,- netto? Kijk op onze website www.rijnhoven.nl/werkenbij/ voor de voorwaarden.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Team Werving & Selectie 06 – 33 48 48 48.

 

Direct solliciteren via het formulier