Verzorgende IG Dubbelproblematiek

24-32Vijverhof, Harmelen

Heb jij een passie voor ouderen met een psychiatrische achtergrond?
Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor de afdeling dubbelproblematiek, locatie Vijverhof,
zijn wij op zoek naar een collega voor 24-32 uur per week.

Je functie

Als verzorgende IG bied je persoonlijke verzorging en begeleiding aan ouderen die naast mentale ook fysieke zorgvragen hebben. In het dagelijks leven is een duidelijke structuur aangebracht die onze bewoners rust en houvast bied. Aan jou de taak om de structuur van de dag te bewaken en zorg te dragen voor een veilige woon- en leefomgeving waarin de bewoner zich thuis voelt. De zelfredzaamheid en autonomie van de bewoner staat hierbij hoog in het vaandel. Duidelijkheid en humor zijn DE belangrijkste ingrediënten om de bewoners en jezelf een fijne dag te bezorgen.

Je profiel

Je bent in het bezit van een diploma verzorgde IG en je hebt affiniteit met onze specifieke doelgroep. Bij voorkeur heb je kennis over en ervaring met psychiatrische stoornissen.
Je bent in staat om zowel individueel als in teamverband te werken. Je dagelijks werkzaamheden stem je af op de wensen en de behoeften van de bewoners. Het benaderplan en het zorgleefplan zijn hierbij leidend. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Daarnaast is het geven en ontvangen van feedback voor jou een vanzelfsprekendheid. Beschik je dan ook nog over een positieve instelling? Dan ben jij degene waar wij graag mee in gesprek gaan.

De Rijnhoven

Op verschillende locaties aan de westkant van Utrecht biedt De Rijnhoven een samenhangend, vernieuwend en professioneel pakket van wonen, welzijn, zorg en/of behandeling aan ouderen. Wij bieden dit alles aan op diverse locaties in de regio’s Woerden, Vleuten/De Meern en Montfoort.

Wij bieden

Een leuke en afwisselende baan. Het salaris is conform de CAO VVT en de inschaling bedraagt maximaal € 2.668,93 (FWG 35) bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast biedt De Rijnhoven een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- en een fitness vergoedingsregeling en ruime bij- en nascholingsmogelijkheden.

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met tem Werving & Selectie, op telefoonnummer: 06-33484848.

 

Direct solliciteren via het formulier