TEAMADVISEUR Zorg en Welzijn

24 uur per weekRijnhoven breed

 

Ben jij die doortastende teamadviseur Zorg en Welzijn, die vanuit de verbinding onze zelforganiserende teams verder in hun kracht kan zetten en hen kan begeleiden en adviseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg? Dan zoeken we jou als onze nieuwe teamadviseur! Ter uitbreiding van het team hebben wij een vacature voor een

TEAMADVISEUR Zorg en Welzijn

voor 24 uur in de week

Binnen De Rijnhoven werken wij met zelforganiserende zorgteams. Uitgangspunt hierin is de kwaliteit van leven voor onze bewoners en cliënten.

Je functie

Als teamadviseur werk je vanuit een helder kader, namelijk de teamopdracht die de directie en de zelforganiserende teams met elkaar aangaan.

Je adviseert op inspirerende wijze de teams inhoudelijk op het gebied van wonen, welzijn en zorg over vraagstukken met betrekking tot de thema’s die in de opdracht beschreven staan. Je doet dit door op pragmatische wijze aansluiting te vinden bij het team. Daarnaast begeleid je op een methodische wijze de vakinhoudelijke casuïstiek besprekingen van de teams. Je prikkelt en stimuleert reflectie bij de teamleden waardoor zij zich bewust worden welke kunde en kennis zij al hebben en wat nog nodig is om ‘de zorg voor’ en ‘samenwerking met’ bewoners/cliënten en hun familie/mantelzorgers continu te blijven ontwikkelen en vergroten. Je signaleert, analyseert en bespreekt de aandachtspunten zowel op team- als organisatieniveau op het gebied van de kwaliteit van welzijn en zorg. Je hebt het lef én de vaardigheden om per situatie in te schatten op welke wijze je als adviseur de teams helpt om zich verder te ontwikkelen in hun professionaliteit en het nemen van eigenaarschap.

Je profiel

Je bent in het bezit van een HBO-diploma bijvoorbeeld verpleegkunde, SPH of MWD en je hebt aantoonbare en relevante werkervaring met het werken met zelforganiserende teams. Daarnaast heb je ook kennis van zowel de intra- als de extramurale zorg. Je legt actief contact en zoekt de samenwerking op binnen de organisatie. Je bent doortastend en weet snel tot de kern van de zaak te komen. Je bent organisatiesensitief en bent aantoonbaar resultaatgericht. Je ziet het als een uitdaging om een goede balans te vinden tussen een coachende- en resultaatgerichte werkstijl.

Je werkomgeving

Als teamadviseur rapporteer je rechtstreeks aan de directeur zorg. Je maakt onderdeel uit van de ondersteuningsschil ter versterking van onze zelforganiserende teams, bestaande uit o.a. collega teamadviseurs, coach, organisatieontwikkelaar en personeelsadviseurs. Je hebt veelvuldig contact met multidisciplinaire teams van de zorg, behandel- en adviescentrum, welzijn e.d.

De Rijnhoven

Op verschillende locaties aan de westkant van Utrecht biedt De Rijnhoven een samenhangend, vernieuwend en professioneel pakket van zorg, welzijn en/of behandeling aan ouderen.

Wij bieden dit alles aan op diverse locaties in de regio’s Woerden, Vleuten/De Meern en Montfoort.

Wij bieden

Wij bieden een leuke uitdagende baan in een dynamische werkomgeving, in eerste instantie voor een jaar. Het salaris is conform de CAO VVT en bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, maximaal € 4.021,18 op basis van 36 uur (FWG 55). Daarnaast biedt De Rijnhoven een meerkeuze-systeem arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- en een fitness vergoedingsregeling.

Procedure

Om voortgang te houden in de procedure worden geschikte kandidaten direct uitgenodigd. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluit de procedure. Ben je enthousiast en geschikt reageer dan ook snel.

Contact

Wil je meer weten? Neem dan contact op met team Werving & Selectie op 06- 33 48 48 48.

Reageren

We zien jouw sollicitatie graag zo snel mogelijk tegemoet! Een assessment kan onderdeel van de selectie uitmaken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren via het formulier