Senior ICT-adviseur (generalist)

24-36 uur per weekDe Rijnhoven breed

In deze generalistische functie denk je mee met de strategische ICT visie en vertaal je dit naar ICT beleid en projecten. Je initieert en coördineert deze informatie-en ICT-projecten of participeert hierin. Daarnaast treed je op als adviseur en regisseur op het gebied van proces- en informatiemanagement maar weet jij ook het nodige van functioneel applicatiebeheer. Het is een zeer afwisselende baan, waarin je de organisatie- en gebruikerswensen inventariseert en daar passende ICT-oplossingen bij zoekt.

Senior ICT-adviseur (generalist)

Voor 24-36 uur per week

Je functie

Je denkt mee en adviseert de organisatie en manager F&I op tactisch en strategisch niveau op het gebied van ICT in de breedste zin van het woord. Je bent een ervaren projectmanager die de opdracht duidelijk weet te krijgen, projectafspraken maakt met de opdrachtgever en dit voortvarend opstart, aanstuurt en naar wens afrond. Daarnaast heb je ook kennis en ervaring met zorg- en ICT-processen en systemen en het verbeteren ervan. Je weet hoe belangrijk duidelijke en eenduidige processen zijn voor een organisatie en je onderkent de consequenties van veranderingen in de ICT-processen voor de (zorg) medewerkers. Verder heb je ook nog kennis van functioneel applicatiebeheer en maakt je de medewerkers wegwijs in de toepassingen en mogelijkheden van de softwareapplicaties. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de data en het adequaat functioneren van operationele dasboards van jouw informatiesystemen en aanpassingen van managementinformatie.

Je profiel

 • Je beschikt over academisch werk- en denkniveau en hebt daarnaast een vakinhoudelijke opleiding afgerond en aangevuld met een opleiding op het gebied van projectmanagement bijvoorbeeld Prince2practitioner.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de zorgsector en je kan je complexe materie en een nieuwe organisatie snel eigen maken;
 • Je hebt kennis en ervaring met zorg- en administratieve processen en het vertalen van gebruikerswensen naar organisatie-eisen;
 • Verder heb je ervaring met veranderprocessen op het gebied van applicaties en applicatiebeheer;
 • Je heb kennis en ervaring met functioneel applicatiebeheer bij voorkeur Exact, Cura, Incura Inplanning, Farmed en testen in een keten;
 • Je bent communicatief vaardig en weet hoe je mensen en teams kunt inspireren en motiveren;
 • Tot slot ben je een positief kritische persoonlijkheid en kan je constructief samenwerken.

Wij realiseren ons dat wij op zoek zijn het schaap met vijf poten mocht je niet geheel aan het profiel voldoen dan nodigen wij je toch uit om te solliciteren. Wij kunnen dan naar aanleiding van jouw brief en cv inschatten of wij toch aansluiting zien.

Je werkomgeving

Je komt te werken in een gedreven, ervaren en enthousiast ICT team. Het team gaat dagelijks de uitdaging aan om de gebruikers en de organisatie te ondersteunen. Als team werken wij op een open en transparante manier en zijn de communicatielijnen kort.

De Rijnhoven

Op verschillende locaties aan de westkant van Utrecht biedt De Rijnhoven een samenhangend, vernieuwend en professioneel pakket van wonen, welzijn, zorg en/of behandeling aan ouderen. Wij bieden dit alles aan op diverse locaties in de regio’s Woerden, Vleuten/De Meern en Montfoort.

Wij bieden

 • Een prettig werkklimaat in een dynamische werkomgeving!
 • Een zelfstandige en uitdagende baan, in eerste instantie voor een jaar;
 • Het salaris is conform de CAO VVT en bedraagt maximaal € 4.583,96 bruto per maand bij een 36-urige werkweek en is afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Eindejaarsuitkering van 7,4%;
 • Ruime scholingsmogelijkheden zodat jij jouw kennis kan bijhouden en vergroten;
 • Daarnaast biedt De Rijnhoven een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ruud Dost, senior ICT manager, te bereiken op telefoonnummer: 0348-441714.

Reageren

Ben jij enthousiast reageer dan direct! Zien wij aan de hand van jouw reactie ook de match dan nodigen wij jou op korte termijn uit voor een kennismakingsgesprek. De vacature sluit zodra wij een geschikte collega hebben gevonden.

Direct solliciteren via het formulier