Netwerkcoördinator Dementie

8 tot 12 uur per weekVijverhof, Harmelen

Het Netwerk Dementie West Utrecht wil zich de komende jaren inzetten om zoveel mogelijk samenhang en kwaliteit in de dementiezorg in de regio ter realiseren. Het netwerk bestaat uit zorg- en welzijnsorganisaties, huisartsen, Alzheimer Nederland afdeling West Utrecht, GGZ en de gemeenten De Ronde Venen, Stichtse Vecht, Woerden, Montfoort en Oudewater en Utrecht (de wijken Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn en Veldhuizen). Het netwerk heeft recentelijk een Actieplan 2019-2020 geschreven. Ter ondersteuning van de uitvoering zijn wij op zoek naar

Netwerkcoördinator Dementie

8 tot 12 uur per week

Het netwerk houdt zich bezig met de zorg voor cliënten met dementie, vanaf de niet-pluisfase tot en met de laatste fase, thuis of in het ziekenhuis, verpleeghuis of hospice. Iedere organisatie in de regio West Utrecht die hieraan een bijdrage wil leveren, kan deelnemen aan het netwerk. De samenwerking wordt zo dicht mogelijk bij de inwoner/cliënt georganiseerd. Lokaal wat kan, regionaal waar het nodig is. Daartoe worden lokale en regionale actieteams ingesteld.

Kern van de functie

De onafhankelijke netwerkcoördinator ondersteunt de lokale en regionale actieteams bij het uitwerken van de thema’s zoals opgenomen in het Actieplan 2019-2020. Het gaat hierbij om een inhoudelijke inbreng en het stimuleren van innovatieve ontwikkelingen. De actieteams zijn zelf verantwoordelijk voor het resultaat maar de netwerkcoördinator heeft een duidelijke aanjaagfunctie. In praktische zin faciliteert de netwerkcoördinator het overleg van de actieteams en bewaakt de planning. De netwerkcoördinator is de verbindende schakel tussen de actieteams en zorgt dat men van elkaars kennis en deskundigheid gebruik maakt. De netwerkcoördinator levert een bijdrage in de voorbereiding van de stuurgroep van het netwerk en in de informatievoorziening naar de netwerkpartners.

Functie-eisen

  • Relevante opleiding op HBO-niveau en ervaring met netwerkorganisaties.
  • Inhoudelijke kennis van dementie(zorg) is vereist.
  • Proactieve instelling, innovatief, stimulerend en resultaatgericht.
  • Kan omgaan met uiteenlopende belangen en verbindt partijen op basis van de visie van het netwerk.
  • Goede communicatieve eigenschappen en schriftelijke vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een zelfstandige en uitdagende baan, in eerste instantie voor een jaar;
  • Het salaris is conform de CAO VVT en bedraagt maximaal € 4.021,18 bij een 36-urige werkweek (FWG 55);
  • Eindejaarsuitkering van 7,4%
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Werkplek

Bij De Rijnhoven is op de locatie Vijverhof in Harmelen een werkplek beschikbaar.

Voor meer informatie

Meer informatie kan verkregen worden bij Wim Rongen, directeur Zorg van De Rijnhoven en tevens lid van het dagelijks bestuur van het Netwerk Dementie West Utrecht. Hij is te bereiken via: 0348-441714.

Uw sollicitatiebrief zien wij graag tegemoet. Solliciteren kan via bijgaand sollicitatieformulier. De sluitingsdatum is 24 maart 2019.

Direct solliciteren via het formulier