Medior ICT-adviseur (generalist)

24-36 uur per weekDe Rijnhoven breed

In deze functie lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van operationeel en/of tactisch ICT-beleid en projecten. Je werkt actief mee om de rapportages, processen en informatiesystemen gebruikersvriendelijk aan te passen en gericht te houden op de zelfsturende teams in de zorg. Je beschikt over het vermogen om de organisatiestructuur en de werkprocessen snel te doorgronden. Het is een zeer afwisselende baan, waarin je de organisatie- en gebruikerswensen inventariseert en daar passende ICT-oplossingen bij zoekt.

Medior ICT-adviseur (generalist)

voor 24-36 uur per week

Je functie

Je denkt mee en adviseert medewerkers en de organisatie op operationeel en tactisch niveau op het gebied van ICT in de breedste zin van het woord. Je hebt ervaring met het deelnemen aan projecten en je weet hoe je draagvalk moet creëren voor jouw aanpassingen. Je hebt oog voor en begrijpt de processen in de zorg en je overziet de consequenties van verandering in de processen zowel voor de medewerkers, voor ICT als de organisatie. Je weet hoe belangrijk duidelijke en eenduidige processen zijn voor een organisatie en je onderkent de consequenties van veranderingen in de ICT-processen voor de (zorg) medewerkers. Je kunt dit dan ook vertalen naar (standaard) wijzigingen, zoals autorisaties, in softwareapplicaties. Je ondersteunt de medewerkers bij het gebruik en de mogelijkheden van de applicaties en rapportages. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de data en het adequaat functioneren van operationele dasboards van jouw informatiesystemen en aanpassingen van managementinformatie.

Je profiel

 • Je beschikt over werk- en denkniveau op HBO-niveau en hebt daarnaast een vakinhoudelijke opleiding afgerond en aangevuld met een opleiding op het gebied van projectmanagement bijvoorbeeld Prince2practitioner.
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de zorgsector en je kan materie en een nieuwe organisatie snel eigen maken;
 • Je hebt kennis en ervaring met zorg- en administratieve processen en het vertalen van gebruikerswensen naar organisatie-eisen;
 • Verder heb je ervaring met veranderprocessen op het gebied van applicaties en applicatiebeheer;
 • Je heb kennis en ervaring met functioneel applicatiebeheer bij voorkeur Exact, Cura, Incura Inplanning, Farmed en testen in een keten;
 • Je bent klant- en servicegericht en contactueel sterk. Je hebt gevoel voor wat de situatie vraagt en je begrijpt het belang van de ICT-systemen voor het werk van de medewerkers en de zorg van de cliënten
 • Tot slot ben je praktische en oplossingsgericht en steekt graag zelf de handen uit de mouwen.

Wij realiseren ons dat wij op zoek zijn het schaap met vijf poten mocht je niet geheel aan het profiel voldoen dan nodigen wij je toch uit om te solliciteren. Wij kunnen dan naar aanleiding van jouw brief en cv inschatten of wij toch aansluiting zien.

Je werkomgeving

Je komt te werken in een gedreven, ervaren en enthousiast ICT team. Het team gaat dagelijks de uitdaging aan om de gebruikers maar ook de organisatie te ondersteunen. Op de afdeling werken wij op een open en transparante manier en zijn de communicatielijnen kort.

De Rijnhoven

Op verschillende locaties aan de westkant van Utrecht biedt De Rijnhoven een samenhangend, vernieuwend en professioneel pakket van wonen, welzijn, zorg en/of behandeling aan ouderen. Wij bieden dit alles aan op diverse locaties in de regio’s Woerden, Vleuten/De Meern en Montfoort.

Wij bieden

 • Een prettig werkklimaat in een dynamische werkomgeving!
 • Een zelfstandige en uitdagende baan, in eerste instantie voor een jaar;
 • Het salaris is conform CAO VVT en bedraagt maximaal € 4.021,18 bij een 36-urige werkweek en is afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Eindejaarsuitkering van 7,4%;
 • Ruime scholingsmogelijkheden zodat jij jouw kennis kan bijhouden en vergroten;
 • Daarnaast biedt De Rijnhoven een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ruud Dost, senior ICT manager, te bereiken op telefoonnummer: 0348-441714.

Reageren

Ben jij enthousiast reageer dan direct! Zien wij aan de hand van jouw reactie ook de match dan nodigen wij jou op korte termijn uit voor een kennismakingsgesprek. De vacature sluit zodra wij een geschikte collega hebben gevonden.

Direct solliciteren via het formulier