Kookvrijwilliger

van 16.00 tot 18.30 uurDiverse locaties, alle kleinschalige woningen

Je hebt altijd al graag iets voor ouderen willen betekenen en je hebt vrije tijd beschikbaar. Wordt dan vrijwilliger bij De Rijnhoven!

Binnen De Rijnhoven maken vrijwilligers een wezenlijk deel uit van het woon- en zorgklimaat van onze locaties, zonder de professionele zorg te vervangen. Onze vrijwilligers zorgen voor extra sfeer en gezelligheid, voor variatie en nieuwe contacten. Samen met de medewerker en familieleden maken de vrijwilligers het leven van onze bewoners leuk!

KOOK VRIJWILLIGER
Locatie: alle kleinschalige woningen
Dag en tijdstip: van 16.00 tot 18.30

Wat ga je doen?  

Je kookt op de woning een maaltijd voor 6 bewoners en ondersteunt ook aan tafel de zorgmedewerkster. Samen zorgen jullie voor een gezellige sfeer aan tafel. En natuurlijk eet je de maaltijden gezellig mee!

Wat vinden wij belangrijk!

  • Je bent geduldig en je beschikt over humor en inlevingsvermogen;
  • Vanzelfsprekend heb je affiniteit met ouderen;
  • De Nederlandse taal kun je goed spreken en verstaan;
  • Je houdt van koken en vindt hygiëne ook heel belangrijk;
  • Tot slot ga je goed zelfstandig aan de slag gaan en ken je jouw verantwoordelijkheden.

Wij bieden jou:

Een prettige werkomgeving met begeleiding en ondersteuning. Je werkt samen met betroken en gemotiveerde medewerkers. Je ontvangt een vergoeding van je reiskosten. Elk jaar hebben wij een gezellig kerstborrel met daarbij de uitreiking van de kerstattentie.

Informatie of contact

Wil je meer informatie  dan kunt u contact opnemen met Jolanda Vermeulen, coördinator vrijwilligers. Jolanda is te bereiken op telefoonnummer: 06-46591852 of  per mail: jvermeulen@rijnhoven.nl

Direct solliciteren via het formulier