Huishoudelijk medewerker

op afroepDiverse locaties

Ben je dienstverlenend, neem je eigen initiatief en hou je ervan om veel dingen zelf te regelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De afdeling Wonen, Welzijn & Vastgoed bestaat uit onder andere uit Huisvesting, Hospitality, Welzijn en Services. Voor Services zijn wij op zoek naar een:

Huishoudelijk medewerker op afroep

De functie

Als huishoudelijk medewerker verricht je schoonmaakwerkzaamheden op één van onze locaties. Je werkt in de directe leefomgeving van onze bewoners, de werkomgeving van medewerkers en de algemene ruimtes. Naast je schoonmaakwerkzaamheden draai je je hand ook niet om voor andere huishoudelijk werkzaamheden. Als het nodig is verzorg je het onderhoud van de schoonmaak-apparatuur.

Je profiel

Je hebt kennis van het gebruik van de voorgeschreven schoonmaakmiddelen en van de bediening van schoonmaakapparatuur. Omdat je in de directe leefomgeving werkt van onze bewoners ben je sociaal vaardig. Daarnaast ga je zorgvuldig en integer om met de privacy van onze bewoners. Verder ben je een zelfstandige werker. Tot slot ben je flexibel inzetbaar van maandag tot en met zondag.

De werkomgeving

Stichting De Rijnhoven is gelegen in het centrum van Nederland en biedt een samenhangend pakket van wonen, welzijn, zorg en/of behandeling aan ouderen. Wij bieden vernieuwende en professionele zorg op diverse locaties in de regio’s Woerden, Vleuten / De Meern en Montfoort.

Wij bieden

Een leuke en flexibele baan als oproepkracht. Het salaris is conform de CAO VVT en bedraagt  maximaal € 2.131,18 bruto per maand (FWG 15) bij een 36-urige werkweek.  Daarnaast biedt De Rijnhoven een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- en een fitness vergoedingsregeling en ruime bij- en nascholingsmogelijkheden.

Wil je meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan contact op met Marieka van Weerdenburg, coördinator services (ma, di, wo, do), telefoon 06 – 50645426.

Reageren

We zien jouw sollicitatiebrief met CV graag tegemoet via: werkenbij@rijnhoven.nl of via de website.

 

 

 

Direct solliciteren via het formulier