HELPENDE Nachtdienst

16 uur per weekConinckshof, Vleuten

Ben je een kei in je vak, is zorgen je tweede natuur, wil jij werken als helpende in een zorgteam én heb jij ervaring met intramurale zorg? Dan komen wij graag met jou in contact!

Voor onze bewoners van onze locaties zijn wij met ingang van 20 juni op zoek naar een:

HELPENDE Nachtdienst

16 uur in de week

Je functie

Samen met je collega’s zorg jij voor de borging van de kwaliteit van zorg tijdens de nachten. Je hebt en houdt hierbij oog voor de individuele wensen en behoeften van onze bewoners. Je biedt, in de nacht, op verzoek ondersteuning aan de collega’s op onze locaties in de Meern, Vleuten en Montfoort.

Je profiel

Je bent in het bezit van het diploma helpende niveau 2 en je hebt ervaring met en kennis van de verzorging en begeleiding van ouderen. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele werkinstelling en je kunt goed zelfstandig werken. Verder heb je gevoel voor service, ben je collegiaal en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Voor de aard van deze functie is het een must dat je in het bezit bent van rijbewijs B.

Je werklocatie

Jij start je dienst op onze locatie de Coninckshof. Je ondersteunt daar de collega’s bij het verzorgen van de bewoners. Halverwege de nacht rijd je naar onze locatie Veldhof om daar de collega’s te ondersteunen. Verder kunnen de collega’s van onze andere locaties jou oproepen als zij assistentie nodig hebben.

De Rijnhoven

Op verschillende locaties aan de westkant van Utrecht biedt De Rijnhoven een samenhangend, vernieuwend en professioneel pakket van wonen, welzijn, zorg en/of behandeling aan ouderen. Wij bieden dit alles aan op diverse locaties in de regio’s Woerden, Vleuten/De Meern en Montfoort.

Wij bieden

Een leuke en uitdagende baan. Het salaris is conform de CAO VVT en bedraagt maximaal € 2.397,39 (FWG 25) bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast biedt De Rijnhoven een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- en een fitnessvergoedingsregeling en ruime bij- en nascholingsmogelijkheden.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze afdeling P&O, 06-33 48 48 48.

Reageren

We zien jouw sollicitatiebrief graag zo spoedig mogelijk tegemoet

Direct solliciteren via het formulier