Flexibel inzetbare verzorgende IG Planbureau

Contracturen worden in overleg bepaaldRijnhoven, alle locaties

Wil je écht iets betekenen voor een ander en heb je de ambitie om de zorg beter en leuker te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons planbureau zijn wij op zoek naar meerdere gemotiveerde Verzorgenden IG die inzetbaar zijn op onze verschillende locaties.

De functie

Als Verzorgende IG bij het planbureau word je ingezet bij onze zorgthuisteams en/of in de intramurale zorg en ben je samen met je collega’s het aanspreekpunt voor cliënten en mantelzorgers. Je verleent de dagelijkse zorg en je signaleert actief als de zorgvraag verandert. Je bent een kei in je vak en je zet jezelf volledig in voor tevreden klanten en een efficiënte zorgverlening. Je kijkt daarbij breder dan alleen de zorgvraag en laat je hierbij leiden door het zorgleefplan en de afspraken voor en met de bewoner. Wonen en het welzijn van onze cliënten hebben bij ons, De Rijnhoven, de prioriteit.

Je profiel

Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG en hebt kennis van en ervaring in het werken met ouderen met dementie en/of ouderen met somatische- en/of psychische problematiek. Daarnaast heb je ervaring in de extra- en/of de intramurale zorg. Je bent iemand die proactief is, zelfstandig kan werken en je kunt goed omgaan met verschillende belangen. Tot slot ben je een echte teamspeler, flexibel inzetbaar en bij voorkeur in het bezit van een geldig rijbewijs B en een auto.

De werkomgeving

Door jouw flexibele inzet binnen de organisatie kan het zijn dat je de ene dag op de ene locatie werkt en de andere dag weer op een andere. Een langere aaneengesloten periode in hetzelfde team behoort ook tot de mogelijkheden. Het is maar net wat de vraag van de organisatie is. Geen dag is dus hetzelfde maar dit is juist iets dat jou aanspreekt!

De Rijnhoven

Op verschillende locaties aan de westkant van Utrecht biedt De Rijnhoven een samenhangend, vernieuwend en professioneel pakket van wonen, welzijn, zorg en/of behandeling aan ouderen. Wij bieden dit alles aan op diverse locaties in de regio’s Harmelen, Woerden, Vleuten / De Meern en Montfoort.

Wij bieden

Een leuke en uitdagende baan. Het salaris is conform de CAO VVT en bedraagt maximaal € 2.668,93 (FWG 35) bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast biedt De Rijnhoven een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- en een fitnessvergoedingsregeling en ruime bij- en nascholingsmogelijkheden.

Unieke bonus

Ben jij verzorgende IG en wil jij in aanmerking komen voor onze unieke bonus actie van € 1.000,- netto? Kijk op onze website www.rijnhoven.nl/werkenbij/ voor de voorwaarden.

Contact

Nadere inlichtingen over deze functie kun je verkrijgen bij het planbureau, telefoon: 0348–449925.

Direct solliciteren via het formulier