COÖRDINEREND VERPLEEGKUNDIGE

22Rijnhoven breed

Heb je de ambitie om de zorg beter en leuker te maken en wil je écht iets betekenen voor een ander? Dan zijn wij op zoek naar jou! : Per direct zoeken wij voor De Rijnhoven een coördinerend verpleegkundige.

COÖRDINEREND VERPLEEGKUNDIGE

Voor 22 uur per week

Je functie

Als coördinerend verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en borging van de kwaliteit van zorg tijdens avond, nacht en weekend. Zelf werk je voor een deel van je werktijd ook mee in de zorgverlening. Je hebt oog voor kwaliteit van zorg en het welbevinden van de bewoners en ziet erop toe dat dit op orde is. Je hebt inzicht in zorgprocessen en weet de zorg doelmatig en doelgericht te organiseren. Een optimale inzet van medewerkers binnen de beschikbare middelen hoort daar bij. Zorgdragen voor een goede afstemming met de dienstdoende specialist ouderengeneeskunde en andere behandelaars is onderdeel van het takenpakket.

Je profiel

Je bent in het bezit van een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5 en je hebt bij voorkeur ervaring als verpleegkundige in een intramurale setting. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je kunt omgaan met verschillende belangen. Verder kun je goed zelfstandig werken en ben je stressbestendig. Omdat je verpleegkundige achterwacht bent voor alle locaties van De Rijnhoven (Montfoort, Woerden, Vleuten en De Meern) ben je in het bezit van een rijbewijs B.

De Rijnhoven

Op verschillende locaties aan de westkant van Utrecht biedt De Rijnhoven een samenhangend, vernieuwend en professioneel pakket van wonen, welzijn, zorg en/of behandeling aan ouderen. Wij bieden dit alles aan op diverse locaties in de regio’s Woerden, Vleuten/De Meern en Montfoort.

Wij bieden

Een leuke, uitdagende baan met veel zelfstandigheid. Het salaris is conform de CAO VVT en bedraagt maximaal € 3.153,90,57 bruto per maand (FWG 45) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast biedt De Rijnhoven een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- en een fitness vergoedingsregeling en ruime bij- en nascholingsmogelijkheden.

Unieke bonus

Wil jij in aanmerking komen voor onze unieke bonus actie van € 1.000,- netto? Kijk op onze website www.rijnhoven.nl/werken-bij/ voor de voorwaarden.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met team Werving & Selectie, 06-33484848.

Reageren

We zien jouw sollicitatiebrief graag zo spoedig mogelijk tegemoet.

Direct solliciteren via het formulier