Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad en VVAR

De Rijnhoven is per direct op zoek naar een

Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad en VVAR

Voor 16 uur per week

Je functie

In deze functie ondersteun en adviseer je drie gemeentelijke en een centrale cliëntenraad binnen De Rijnhoven in het kader van de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (Wmcz). Dit betekent dat je een actieve bijdrage levert aan de opbouw, uitbouw, ontwikkeling en continuïteit van de cliëntenraden. Je signaleert factoren en omstandigheden die de continuïteit belemmeren en neemt hierop gepaste actie. Daarnaast verzamel, analyseer, interpreteer en vertaal je voor de cliëntenraad relevante gegevens zodat deze tot een gedegen advies kan komen. Je draagt zorg voor de verslaglegging van de (overleg)vergaderingen, doet voorstellen voor het werkplan, begroting en het jaarverslag. Tot slot bied je ondersteuning bij de uitvoering van organisatorische en/of inhoudelijke werkzaamheden van de cliëntenraad.

Daarnaast bied je ondersteuning aan de Verzorgenden, Verplegende AdviesRaad (VVAR) tbv de (overleg) vergaderingen en de adviezen.

Je profiel

  • Je beschikt over MBO 4 werk- en denkniveau met actuele kennis van de relevante wet- en regelgeving in het bijzonder de wet Wmcz;
  • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de ouderenzorg;
  • Je bent een echte verbinder met goede communicatie en sociale vaardigheden;
  • Je gaat een discussie niet uit de weg en je beschikt over de juiste vaardigheden om deze op een goede manier aan te gaan;
  • Je bent bereid tot het volgen van relevante bij- en nascholing.

Je werkomgeving

In deze functie ontvang je hiërarchisch leiding van de bestuurssecretaris van De Rijnhoven. Functioneel word je aangestuurd door de cliëntenraden. Het is een dynamische werkomgeving met verschillende contacten.

De Rijnhoven

Op verschillende locaties aan de westkant van Utrecht biedt De Rijnhoven een samenhangend, vernieuwend en professioneel pakket van wonen, welzijn, zorg en/of behandeling aan ouderen. Wij bieden dit alles aan op diverse locaties in de regio’s Woerden, Vleuten/De Meern en Montfoort, www.rijnhoven.nl

Wij bieden

  • Een uitdagende baan met ruimte voor eigen inbreng;
  • Een salaris conform de CAO VVT. De inschaling bedraagt maximaal €3.153,90 bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
  • Ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- en een fitnessvergoedingsregeling en ruime bij- en nascholingsmogelijkheden.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met team Werving & Selectie op telefoonnummer 06-33 48 48 48.

Reageren

We zien jouw sollicitatiebrief graag zo spoedig mogelijk tegemoet!

Direct solliciteren via het formulier