Verenigingen

usp 1

Zorg op maat

usp 2

Zorg voor iedereen

usp 3

De Rijnhoven, net als thuis

usp 4

Hart voor de zorg

Het aanbod van de activiteiten is afhankelijk van de wensen van bewoners en kan dus wisselen. Hieronder staan voorbeelden van wekelijkse activiteiten van verenigingen.

Muziek luisteren: in ontspannen sfeer samen luisteren naar wat u mooi vindt, van smartlap, klassieke concerten tot rock around the clock.

Koor: wekelijkse bijeenkomsten met wisselend repertoire onder muzikale begeleiding.

Bioscoop: gezellig samen naar de film.

Creatieve workshop: bezig zijn met wat u leuk vindt, schilderen, boetseren, handwerken, bloemschikken, etc.

Meer bewegen voor ouderen: wekelijks, met een groep, aangepast aan uw mogelijkheden, goed voor lichaam en geest, verhoogt uw vitaliteit, geeft voldoening, contact met anderen.

Bruin café: elke vrijdagmiddag in het Grand Café van Vijverhof. Met een hapje, drankje en muziek. Ook familie en vrienden zijn van harte welkom. Maak een praatje met vrijwilligers, activiteitenbegeleiders of met elkaar. Er is ook gelegenheid voor een spelletje.

Praathuis: we bespreken van alles, halen samen herinneringen op en wisselen verhalen uit.

Groenvereniging: samen tuinieren, genieten van de kleuren, geuren en geluiden in de moestuin, ook wie geen ‘groene vingers’ heeft is welkom.

Grote activiteiten: in onze locaties organiseren we regelmatig activiteiten waaraan iedereen kan deelnemen. Steeds wordt een ander thema gekozen, op het gebied van bijvoorbeeld dans, sport, bewegen en smaak. Een voorbeeld is de jaarlijkse Hofdag op alle locaties van De Rijnhoven. Ook is er regelmatig te genieten van de prachtige klassieke concerten van Muziek in Huis. Daarnaast hebben we seizoensgebonden activiteiten, zoals de jaarlijkse Woerdense Koeienmarkt in Vijverhof. Of de Appeltjesdag waarbij er samen overheerlijke appeltaarten worden gebakken. Samen met onder meer scholen en bedrijven uit de omgeving organiseren we activiteiten, zoals een feestelijk diner, spelactiviteiten, een markt of een muzikaal optreden. Zo geven we ook invulling aan speciale feestdagen.