Verenigingen

Het aanbod van de activiteiten is afhankelijk van de wensen van bewoners en kan dus wisselen. Voorbeelden van wekelijkse activiteiten van verenigingen:

Muziek luisteren
in ontspannen sfeer samen luisteren naar wat u mooi vindt, van smartlap tot rock around the clock en klassieke concerten.

Koor
wekelijkse bijeenkomsten met wisselend repertoire onder muzikale begeleiding

Bioscoop
gezellig samen naar de film.

Creatieve workshop
bezig zijn met wat u leuk vindt, schilderen, boetseren, handwerken, bloemschikken, etc.

Meer bewegen voor ouderen
wekelijks, met een groep, aangepast aan uw mogelijkheden, goed voor lichaam en geest, verhoogt uw vitaliteit, geeft voldoening, contact met anderen.

Bruin café
elke vrijdagmiddag in het Grand Café van Vijverhof, ook familie en vrienden zijn van harte welkom, met hapje, drankje en muziek, maak een praatje met vrijwilligers, activiteitenbegeleiders of met elkaar, er is ook gelegenheid voor een spelletje.

Praathuis
we bespreken van alles, halen samen herinneringen op en wisselen verhalen uit.

Groenvereniging
samen tuinieren, genieten van de kleuren, geuren en geluiden in de moestuin, ook wie geen ‘groene vingers’ heeft is welkom.

Grote activiteiten
In onze locaties organiseren we regelmatig activiteiten waar iedereen aan kan deelnemen. Steeds wordt een ander thema gekozen, op het gebied van dans, sport, bewegen, smaak, etc. Een voorbeeld is de jaarlijkse Hofdag op alle locaties van De Rijnhoven. Ook is er regelmatig te genieten van de prachtige klassieke concerten van Muziek in Huis. Daarnaast hebben we seizoensgebonden activiteiten, zoals de jaarlijkse Woerdense Koeienmarkt in Vijverhof. Of de Appeltjesdag waarbij er samen overheerlijke appeltaarten worden gebakken.

Samen met onder meer scholen en bedrijven uit de omgeving organiseren we activiteiten, zoals een feestelijk diner, spelactiviteiten, een markt of een muzikaal optreden. Zo geven we ook invulling aan speciale feestdagen.