Nieuwbouw Harmelen

usp 1

Zorg op maat

usp 2

Zorg voor iedereen

usp 3

De Rijnhoven, net als thuis

usp 4

Hart voor de zorg

Eind 2021 opent De Rijnhoven een nieuwe locatie in Harmelen voor tweeënveertig bewoners. Het gaat om zes comfortabele groepswoningen die elk ruimte bieden voor zeven bewoners. De woningen zijn verdeeld over twee verdiepingen. Het nieuwe gebouw ligt landelijk aan de rand van Harmelen.

Elke bewoner heeft er een eigen studio met privé-badkamer. De studio is naar eigen smaak in te richten en is ruim genoeg om bezoek te ontvangen.

Uiteraard heeft de groepswoning een grote huiskamer waar bewoners gezamenlijk kunnen eten, tv kijken, bijpraten en spelletjes en andere activiteiten doen. Koken gebeurt dagelijks met verse ingrediënten en samen met de bewoners.

De tuinen rond de woningen nodigen uit om buiten te genieten van de zon, te tuinieren of een wandeling te maken. Op de eerste verdieping zijn ruime balkons waar bewoners van het uitzicht kunnen genieten. Ook een wandeling naar de boomgaard of naar het schuurtje om te klussen behoort tot de uitgebreide mogelijkheden van deze locatie.

De nieuwbouw staat op loopafstand van de Vijverhof waar een restaurant, kapsalon en een kleine winkel zijn. Bewoners van de nieuwe locatie zijn ook welkom in de Vijverhof voor welzijnsactiviteiten, zoals optredens en feestelijkheden met bijvoorbeeld kerst en koningsdag.

nieuwbouw-1-1536x864
nieuwbouw-2-1536x864
nieuwbouw-3-1536x864
nieuwbouw-4-1536x864
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Nieuwsbrief Vijverhof: 29-11