Gezond Actief Ouder Worden

Hoe blijft ik fit?

Na twee bijeenkomsten van Gezond Actief Ouder Worden door het behandel- en adviescentrum van De Rijnhoven staat de volgende bijeenkomst in het teken van vitaliteit van ouderen. De vraag ‘Hoe blijft ik fit?’ staat de komende bijeenkomst centraal. Dit thema is gekozen op verzoek van de deelnemers van de afgelopen bijeenkomst. Er zal die avond ingegaan worden op de lichamelijke oefeningen die u kan doen om zo lang mogelijk vitaal te blijven. Daarnaast zal er aandacht zijn voor de routes die u kunt doorlopen wanneer u zorg nodig heeft.

11 juli 2017

De bijeenkomst is op dinsdagavond 11 juli van 19.30 (inloop vanaf 19.15 uur) tot 21.00 uur in het Dorpshuis in Harmelen (Schoollaan 8). Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos en wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Woerden. U hoeft zich niet aan te melden voor de bijeenkomst. De bijeenkomsten worden geleid door een fysiotherapeut en ergotherapeut van De Rijnhoven. De bijeenkomst is ook te bezoeken indien u niet aanwezig bent geweest bij de eerste bijeenkomst.

Groepsprogramma voor ouderen

Deelname aan het Gezond Actief Ouder Worden programma maakt u meer bewust van uw manier van leven. U krijgt informatie en wordt geprikkeld om na te denken over hoe u zelfstandig, gezond en actief kan zijn en blijven. In een groep met leeftijdsgenoten krijgt u de gelegenheid nieuwe activiteiten en mogelijkheden te ontdekken. Daarnaast krijgt u deskundig advies over hoe u een zo gezond en actief mogelijk leven kan leiden. Meer informatie is te inden op www.rijnhoven.nl of via Evelien Kreuger, ergotherapeut De Rijnhoven 0646162628