Hinderstein/Bottenstein

Hinderstein en Bottenstein zijn twee kleinschalige woon-zorgcentra voor zelfstandig wonende ouderen in Vleuten. Hinderstein telt 36 tweekamerwoningen, in Bottenstein zijn 43 tweekamerwoningen. De parkachtige omgeving is ideaal voor wie van rust en groen houdt. Het stadsdeel Leidsche Rijn ontwikkelt zich nog steeds en er komen voortdurend nieuwe voorzieningen bij. Winkels liggen op een steenworp afstand (zowel het dorpscentrum Vleuten als Winkelcentrum Vleuterweide). Dichtbij ligt het Maximapark. De locatie is uitstekend bereikbaar en er is voldoende parkeerruimte.

Appartementen:

  • woonkamer met keuken
  • slaapkamer
  • badkamer
  • 24 uurs zorgalarm

In Hinderstein en Bottenstein biedt De Rijnhoven vrijwel alle zorgvormen die ouderen nodig kunnen hebben.
Alle appartementen hebben de mogelijkheid voor een zorgalarm dat 24 uur per dag wordt opgevolgd waardoor hulp altijd direct beschikbaar is.

Er zijn diverse voorzieningen in het naastgelegen woon-zorgcentrum Parkhof. Onder andere een pedicure, een kapper en een winkeltje.

Een deel van de activiteiten in Parkhof is toegankelijk voor bewoners van Hinderstein en Bottenstein. Denk aan sportieve activiteiten als seniorengymnastiek en koersbal tot een gevarieerd programma met bingo. Voor een warme maaltijd kunnen bewoners terecht in het Grand Café van Parkhof. De meeste bewoners in Parkhof komen uit Vleuten en omstreken. Dat maakt het voor hen extra vertrouwd.

Kwaliteitskaart

Van alle verpleeg- en verzorgingshuizen in Nederland kunt u een kwaliteitskaart vinden op www.kiesbeter.nl. Deze kaart geeft informatie over de zorgkwaliteit op basis van officiële kwaliteitsbeoordelingen en ervaringen van klanten. De kwaliteitskaart van Hinderstein/Bottenstein valt onder locatie Parkhof.

Wachtlijstinformatie

Mogelijk geldt voor deze locatie een wachtlijst. Bekijk het actuele wachttijdenoverzicht.