De Bongerd

De Bongerd is een kleinschalig wooncomplex voor zelfstandig wonende ouderen. Alle 29 seniorenwoningen zijn in 2006 geheel gerenoveerd. De Bongerd ligt in het hart van het mooie Montfoort. Dit historische stadje ligt in de Lopikerwaard. Op loopafstand is een park met kinderboerderij aanwezig. Winkels en horecagelegenheden liggen letterlijk om de hoek.

Het gebouw heeft slechts één verdieping en een open karakter. Er is een grote gemeenschappelijke binnentuin. Op eigen terrein is een aantal parkeerplaatsen voor bewoners. Huur van een eigen parkeerplaats is mogelijk (indien beschikbaar).

Informatie seniorenwoningen

  • twee kamers
  • eigen keuken
  • douche
  • toilet
  • lift
  • zorgalarm

De Bongerd biedt vrijwel alle zorgvormen die ouderen nodig kunnen hebben. Alle appartementen hebben de mogelijkheid voor een zorgalarm dat 24 uur per dag wordt opgevolgd waardoor hulp altijd direct beschikbaar is. Er zijn diverse voorzieningen, waaronder een logeermogelijkheid voor familie of vrienden van bewoners. Ook is er een multifunctionele ruimte die kan worden gehuurd voor bijvoorbeeld verjaardagen.

In het dienstencentrum in het naastgelegen Antoniushof zijn ook bewoners van De Bongerd van harte welkom. Hier vinden uiteenlopende activiteiten plaats, zoals biljarten en bridgen, muziek en beweging. Bovendien zijn hier een praktijk voor fysiotherapie, een stiltecentrum, een winkel voor de dagelijkse boodschappen en een maaltijdvoorziening door de SWOM..

Kwaliteitskaart

Van alle verpleeg- en verzorgingshuizen in Nederland kunt u een kwaliteitskaart vinden op www.kiesbeter.nl. Deze kaart geeft informatie over de zorgkwaliteit op basis van officiële kwaliteitsbeoordelingen en ervaringen van klanten.

Wachtlijstinformatie

Mogelijk geldt voor deze locatie een wachtlijst. Bekijk het actuele wachttijdenoverzicht.