Bloesemhof

Bloesemhof ligt in het centrum van Montfoort, een historisch stadje in de Lopikerwaard. Winkels en horecagelegenheden zijn letterlijk om de hoek. Op loopafstand is een park met kinderboerderij aanwezig. Bloesemhof ligt midden in de Montfoortse samenleving.

Groepswoning (8 personen)

  • gemeenschappelijke huiskamer met volledig ingerichte keuken
  • eigen zitslaapkamer (zelf in te richten met eigen meubels)
  • gedeeld sanitair

Bij Bloesemhof wordt samen gekookt en gegeten. Elke bewoner kan zich terugtrekken in de eigen zitslaapkamer als hij of zij dat wil. Deze kleinschalige groepswoning ligt naast onze woon-zorgcentra De Bongerd en Antoniushof. Daarmee zijn diverse voorzieningen naast de deur. Bewoners kunnen deelnemen aan activiteiten in het dienstencentrum van Antoniushof. Ook de winkel op deze locatie is voor hen toegankelijk. In De Bongerd zijn bovendien logeermogelijkheden voor familie en vrienden.

Kwaliteitskaart

Van alle verpleeg- en verzorgingshuizen in Nederland kunt u een kwaliteitskaart vinden op www.kiesbeter.nl. Deze kaart geeft informatie over de zorgkwaliteit op basis van officiële kwaliteitsbeoordelingen en ervaringen van klanten. Bekijk de kwaliteitskaart van Bloesemhof (Bloesemhof valt onder de toelating van de locatie Vijverhof).

Wachtlijstinformatie

Mogelijk geldt voor deze locatie een wachtlijst. Bekijk het actuele wachttijdenoverzicht.