Antoniushof

Antoniushof is een modern woon-zorgcomplex in het hart van het mooie Montfoort. Dit historische stadje ligt in de Lopikerwaard. Op loopafstand is een park met kinderboerderij aanwezig. Winkels en horecagelegenheden liggen letterlijk om de hoek.

Er zijn in totaal 74 driekamer- en vierkamerappartementen. Deze zijn gegroepeerd rond een overdekt atrium. Hier ontmoeten bewoners elkaar. Het geeft Antoniushof een dorpsachtig karakter. Een deel van de appartementen van Antoniushof heeft uitzicht op een prachtig gerestaureerd kasteel uit de twaalfde eeuw. Ook vanaf het mooie terras van het dienstencentrum kijkt u hier op uit.

Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk, hebben een ruime badkamer en zijn geschikt voor één of twee personen. Alle appartementen hebben de mogelijkheid voor een zorgalarm dat 24 uur per dag wordt opgevolgd waardoor hulp altijd direct beschikbaar is. In Antoniushof biedt De Rijnhoven vrijwel alle zorgvormen die ouderen nodig kunnen hebben.

Voorzieningen:

  • winkeltje voor de dagelijkse boodschappen
  • dienstencentrum voor ontmoeting en welzijnsactiviteiten, zoals biljarten en bridgen, muziek- en bewegingsactiviteiten
  • praktijk voor fysiotherapie
  • stiltecentrum
  • maaltijdvoorziening door de SWOM
  • gezellig terras

Kwaliteitskaart

Van alle verpleeg- en verzorgingshuizen in Nederland kunt u een kwaliteitskaart vinden op www.kiesbeter.nl. Deze kaart geeft informatie over de zorgkwaliteit op basis van officiële kwaliteitsbeoordelingen en ervaringen van klanten.

Wachtlijstinformatie

Mogelijk geldt voor deze locatie een wachtlijst. Bekijk het actuele wachttijdenoverzicht.