Parkhof

usp 1

Zorg op maat

usp 2

Zorg voor iedereen

usp 3

De Rijnhoven, net als thuis

usp 4

Hart voor de zorg

Heeft u zorg nodig – veel of weinig – en wilt u wel zo zelfstandig mogelijk blijven wonen? In Parkhof krijgt u precies de ondersteuning die u nodig heeft. Onze medewerkers helpen bij de dagelijkse verzorging, zoals wassen en aankleden. Ook voor deskundige verpleging en passende activiteiten kunt u rekenen op onze staf. Alle bewoners krijgen standaard huishoudelijke zorg. We werken met kleine, vaste zorgteams. Medewerkers kennen de cliënten, hun gewoontes en hun achtergrond. Zo kunnen ze echt persoonlijke hulp en zorg bieden.

Parkhof ligt aan de rand van het Alenveltpark in Vleuten. De parkachtige omgeving is ideaal voor wie van rust en groen houdt. Winkels liggen op een steenworp afstand (zowel Vleuten als Leidsche Rijn). Dichtbij ligt het Leidsche Rijnpark, het grote centrale park van Leidsche Rijn. Parkhof is uitstekend bereikbaar.

Appartementen (geschikt voor 1 of 2 personen)

  • grote woonkamer met kitchenette
  • slaapkamer
  • badkamer
  • eigen balkon

In Parkhof is een centrale ruimte. Hier vinden onder meer sportieve activiteiten plaats zoals seniorengymnastiek en koersbal. Ook is er een gevarieerd programma met bijvoorbeeld bingo.

Er zijn diverse voorzieningen, waaronder een pedicure, een kapper, een winkeltje en een bibliotheek. Er is een gezellig Grand Café waar u met andere bewoners en ouderen uit de wijk kunt genieten van een maaltijd. De meeste bewoners in Parkhof komen uit Vleuten en omstreken. Dat maakt het voor hen extra vertrouwd.

Wonen met zorg

Een thuis voor ouderen

Lees meer

Coninckshof

Kleinschalig (groeps)wonen Vleuten

Lees meer

Vijverhof

Kleinschalig (groeps)wonen Harmelen

Lees meer

Princenhof

Kleinschalig (groeps)wonen Harmelen

Lees meer