De Specialist ouderengeneeskunde (SO)

usp 1

Zorg op maat

usp 2

Zorg voor iedereen

usp 3

De Rijnhoven, net als thuis

usp 4

Hart voor de zorg

Wie ouder wordt, heeft vaak verschillende klachten. Puur vanwege het ouder worden op zich, vanwege een ziekte of door restverschijnselen van een eerder doorgemaakte ziekte. Een combinatie van verschillende ziekten heet ook wel ‘multimorbiditeit’. Bij De Rijnhoven werken artsen die hierin gespecialiseerd zijn.

De specialisten ouderengeneeskunde weten hoe ziektebeelden en leeftijd op elkaar kunnen inwerken en hoe klachten te verminderen zijn. Voor huisartsen in de regio treden ze op als vraagbaak. Ze adviseren over zorg en behandeling bij kwetsbare ouderen in de thuissituatie of in het verzorgingshuis.

De specialisten ouderengeneeskunde van De Rijnhoven maken deel uit van het Behandel- en adviescentrum (BAC) De Rijnhoven en zijn onderdeel van het psychogeriatrische consultatieteam.

Meer informatie

Heeft u verschillende klachten en/of ziekten als gevolg van ouderdom en u wilt graag advies of een behandelplan? Vraag dan via uw huisarts een consult aanvragen. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met De Rijnhoven, telefoon 0348-441714

Wij staan klaar om u te helpen

Voor vragen over verhuur, zorg en/of services kunt u contact opnemen met

0800- 74 56 468