De Fysio- en oefentherapeut

usp 1

Zorg op maat

usp 2

Zorg voor iedereen

usp 3

De Rijnhoven, net als thuis

usp 4

Hart voor de zorg

Wilt u iets gemakkelijker bewegen of uw houding verbeteren? Er kunnen allerlei redenen zijn, bijvoorbeeld Parkinson of een beroerte, waardoor u problemen met bewegen of uw houding heeft. Of heeft u pijn aan uw gewrichten of spieren? Of valt u regelmatig? Een andere houding of anders bewegen kan uitkomst bieden. Daarvoor verbeteren we de balans tussen spanning en ontspanning en de conditie van uw lichaam.

De fysio- en oefentherapeuten van De Rijnhoven kunnen helpen uw klachten te verminderen of ze geven advies hoe u het beste met klachten kunt omgaan. Ze richten zich op volwassenen en ouderen en geven behandeling op maat bij u thuis of in de praktijk.

Zij zijn gespecialiseerd en deskundig op het gebied van meervoudige aandoeningen, waaronder:

  • CVA / beroerte
  • Parkinson
  • Reactivering na een heup- of knieoperatie

Voor verdere specialisaties zie onze folder fysio- en oefentherapie De Rijnhoven. Alle therapeuten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici en maken deel uit van een gespecialiseerd samenwerkingsverband, het Behandel en Advies Centrum (BAC) van De Rijnhoven. Klik op de link rechts op deze pagina voor de BAC-brochure.

De openingstijden voor fysio- en oefentherapie zijn op maandag van 8.00 tot 21.00 uur en op dinsdag t/m vrijdag van 8.00 tot 16:30 uur.

Meer informatie

U kunt zich zonder verwijzing direct aanmelden met uw klacht of vraag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Rijnhoven, telefoon 0348-441714.

Wij staan klaar om u te helpen

Voor vragen over verhuur, zorg en/of services kunt u contact opnemen met

0800- 74 56 468

Brochure Fysio- en oefentherapie