De Diëtist Kopiëren

usp 1

Zorg op maat

usp 2

Zorg voor iedereen

usp 3

De Rijnhoven, net als thuis

usp 4

Hart voor de zorg

Een goed voedings- en leefpatroon draagt bij aan uw gezondheid. Het kan helpen overgewicht te verminderen. Soms is er een medische reden om gezonder te gaan eten. Een diëtist van Diëtetiek De Rijnhoven helpt u daarbij. Zij zijn gespecialiseerd in de behandeling en advisering van senioren.

Om te beginnen maken we een voedings- en leefstijlplan dat past bij uw situatie, uw wensen en behoeften. We coachen u bij de uitvoering van het plan. Ook houden we u gemotiveerd vol te houden om gezonder te eten en te leven volgens het plan.

Vergoeding

In de basisverzekering van alle Nederlandse zorgverzekeraars is dieetadvisering opgenomen. Voedingsadvies zónder medische indicatie wordt alleen vergoed vanuit aanvullende verzekeringen. Voor vergoedingen vanuit uw aanvullende verzekering kunt u uw polisvoorwaarden raadplegen.

Meer informatie

U kunt rechtstreeks een afspraak maken met de diëtist. Diëtetiek De Rijnhoven is bereikbaar op telefoonnummer 0348 – 44 17 14 van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. U kunt ook een bericht achterlaten bij de receptie, dan wordt u zo snel mogelijk teruggebeld.

Wij staan klaar om u te helpen

Voor vragen over verhuur, zorg en/of services kunt u contact opnemen met

0800- 74 56 468