Muziek in huis met Vivezza Trio

Vijverhof, Harmelen

Op dinsdag 19 september 2017 geeft het ensemble Vivezza Trio een concert in verpleeghuis Vijverhof, onderdeel van De Rijnhoven.

Het concert begint om 14:30 uur. Adres: Spruit en Bosch 1, Harmelen.

Het ensemble Vivezza Trio, bestaande uit Nicole van Jaarsveld – klarinet, Inger van Vliet – viool, Angélique Heemsbergen – piano, brengt een gevarieerd klassiek programma met werken van o.a. Dvořák, Moszkowski, Mozart en Bizet.

Het programma duurt 2 maal 30 minuten.

Het optreden is op verzoek van Vijverhof georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Stg. Woon-Zorgcentra De Rijnhoven, Grovestins Stichting, INERGY en particuliere donateurs.

Over de musici:

Het Vivezza Trio brengt sinds 2009 prachtige kamermuziek gespeeld vol passie. Dit opgewekte trio bestaat uit violiste Inger van Vliet, klarinettiste Nicole van Jaarsveld en pianiste Angélique Heemsbergen. De musici voeren het publiek mee in hun persoonlijke

muzikale verhaal door hun aanstekelijke enthousiasme. Het repertoire van dit trio varieert van rustig klassiek, mooi romantisch tot levendig modern. De programma’s zijn dan ook breed en verrassend.

Het trio speelde onder andere in de Spiegelzaal en Kleine Zaal van Het Concertgebouw, De Oosterpoort Groningen en TivoliVredenburg en was meerdere malen live te horen op Radio 4.

___________________________________________________________________________