Muziek in huis met Duo Pamoja in Parkhof!

Parkhof, Vleuten

MUZIEK IN HUIS MET DUO PAMOJA IN PARKHOF

Op dinsdag 17 oktober 2017 geeft het ensemble Duo Pamoja een concert in Woonzorgcentrum Parkhof, onderdeel van De Rijnhoven.

Het concert begint om 14:30 uur.

Adres: Alenveltpark 1, Vleuten.

Het ensemble Duo Pamoja, bestaande uit Annemieke Hereijgers – fluit, Marleen de Bakker – harp, brengt een gevarieerd klassiek programma met werken van o.a. Bach, Satie, Andriessen en Piazzolla. Het programma duurt 2 maal 30 minuten. Het optreden is op verzoek van Parkhof georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis.

Het wordt mede mogelijk gemaakt door Stg. Woon-Zorgcentra De Rijnhoven, Grovestins Stichting, INERGY en particuliere donateurs.

Over de musici:

Twee jonge, getalenteerde musici, dwarsfluitiste Annemieke Hereijgers en harpiste Marleen de Bakker, vormen samen het Duo Pamoja. Annemieke en Marleen hebben lessen en masterclasses gevolgd bij o.a. Erika Waardenburg, Vincent Cortvrint en Marjolein Dispa.

Duo Pamoja is een avontuurlijk ensemble dat zich op verschillende muziekstijlen richt, van Bach tot de hedendaagse componist Toru Takemitsu. Het duo wordt geroemd om zijn mooie samenspel en heeft de prijs gewonnen voor het beste ensemble van het Utrechts Conservatorium. Pamoja treedt veelvuldig op in diverse zalen in Nederland.