Projectverpleegkundige – ECD Dossier

28-36Harmelen

Ben je een enthousiaste zorgprofessional en ambieer jij om collega’s te adviseren bij het gebruik van het zorgdossier? En van het coachen bij het voeren van het zorgplangesprek? Dan hebben we een mooie vacature voor jou!

Projectverpleegkundige – ECD Dossier (28 – 36 uur)

Begin 2020 heeft De Rijnhoven een nieuw ECD (ONS van Nedap) geïntroduceerd, inclusief een nieuwe classificatiemethodiek (Mikzo). Vlak daarna gingen de verpleeghuizen op slot en was alleen ondersteuning op afstand mogelijk. Voor de begeleiding van de zorgmedewerkers, de behandelaren en de welzijnsmedewerkers zoeken wij een Projectverpleegkundige (ECD Dossier). Ben jij geen afgestudeerd Verpleegkundige, maar heb jij wel een achtergrond in de zorg en kennis van ECD, dan spreken we je ook graag! Het betreft een functie voor een periode van 1 jaar.

Ben jij net afgestudeerd of loop je juist al jaren mee? Voor ons is het belangrijk dat jij kennis hebt van het ECD en over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt. Dit is een nieuwe functie dus wij gaan graag in gesprek met jou om de mogelijkheden te bespreken.

Je functie

Als Projectverpleegkundige (ECD Dossier) ondersteun je medewerkers bij het gebruik van het ECD, zoals het opstellen van het zorgplan en het overleg hierover binnen het multidisciplinaire team, de wijze van rapporteren en het gebruik van formulieren. Daarnaast begeleid je medewerkers bij de invoering van nieuwe vorm van het zorgplangesprek. De begeleiding is zowel individueel als in groepsverband.

Je signaleert, analyseert en bespreekt de aandachtspunten bij het zorgdossier zowel op team- als organisatieniveau. Het resultaat moet zijn dat er eind 2021 in alle teams gewerkt conform de gemaakte werkafspraken, wat zich onder meer uit in een actueel zorgplan (= altijd bij iedere bewoner/cliënt). Je denkt mee met nieuwe ontwikkelingen m.b.t. het zorgdossier en stelt verbetervoorstellen voor.

Wij bieden

 • Wij bieden een leuke uitdagende baan in een dynamische werkomgeving, voor de periode van 1 jaar;
 • Het salaris is conform de CAO VVT en bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, maximaal €4161,92,- 0p basis van 36 uur (FWG 55);
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Daarnaast biedt De Rijnhoven een meerkeuze-systeem arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- en een fitness vergoedingsregeling.

Je profiel

 • Je bent in het bezit van een MBO4 of HBO- diploma met zorgachtergrond
 • Je hebt affiniteit met ICT in de zorg en hebt bij voorkeur kennis van Ons;
 • Je spreekt de taal van de zorg en legt actief contact en zoekt de samenwerking op binnen de organisatie;
 • Je beschikt over coachende capaciteiten, goede communicatieve vaardigheden en je bent praktisch ingesteld.

 

De Rijnhoven

De Rijnhoven is een ambitieuze organisatie in de ouderenzorg in de regio Utrecht, Harmelen, Woerden en Vleuten/De Meern. De medewerkers in onze organisatie zijn continu in beweging om de kwaliteit van leven voor kwetsbare ouderen te verbeteren.  De Rijnhoven biedt een totaalpakket op de domeinen wonen, welzijn, zorg en/of behandeling, zowel in de wijk als intramuraal. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de expertise die De Rijnhoven in huis heeft, werken wij met zelforganiserende (zorg)teams.

Procedure

Om voortgang te houden in de procedure worden geschikte kandidaten direct uitgenodigd. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluit de procedure. Ben je enthousiast en geschikt reageer dan ook snel.

Wil je meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ariadne Rook, manager kwaliteit en innovatie op telefoonnummer 0348-441714.

Steek jij graag je twee rechterhanden uit de mouwen? Ben jij opgewekt en enthousiast voor je collega’s en representatief voor onze bewoners? Heb jij een technische achtergrond en ben jij geïnteresseerd in ICT? Bedenk jij graag oplossingen voor zowel kleine vraagstukken als meer complexe vraagstukken?

Dan ben jij onze nieuwe collega!

In verband met uitbreiding van de afdeling zijn wij per direct op zoek naar een:

Huismeester

voor 32-36 uur per week

Je functie

Als Medewerker Technische Dienst binnen De Rijnhoven heb je een gevarieerde technische baan met veel sociale contacten. Je verhelpt kleine storingen en verricht onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen, installaties en inventaris op het gebied van elektra, cv.  water, en schilderwerk. Daarnaast schakel je derden in voor specialistische werkzaamheden en/of werkzaamheden waarvoor er onderhoudscontracten zijn afgesloten en ben jij hun aanspreekpunt. Omdat de Rijnhoven over meerdere locaties beschikt betekent dit voor jouw werk dat jij op al deze locaties werkzaam kunt zijn. Heb jij daarnaast ook nog kennis op het gebied van ICT (hardware) en telefonie dan wordt  jij ook op deze vakgebieden ingezet.

 Wij bieden

 • Een leuke en afwisselende baan;
 • Het salaris is conform de CAO VVT en de inschaling bedraagt maximaal € 2.762,34 (FWG 35) bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Daarnaast biedt De Rijnhoven een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- en een fitness vergoedingsregeling en ruime bij- en nascholingsmogelijkheden;
 • Wil jij je digitale vaardigheden verbeteren? Dat kan! Wij bieden hier uitgebreide ondersteuning in.

Je profiel

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau in een technische richting (bijv.  bouwtechniek) aangevuld met opleidingen en/of praktijkervaring op het gebied van water, cv en elektra;
 • Daarnaast is het een vereiste dat je kennis hebt van wettelijke voorschriften en normen;
 • Je bent bereid eens in de drie weken één week bereikbaarheidsdienst (24 uur) te werken;
 • Ook heb je affiniteit met ICT (hardware) en telefonie;
 • Je beschikt over een dienstverlenende werkhouding, je bent oplossingsgericht en je kan zelfstandig werken en prioriteiten stellen;
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig;
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs (B of BE);
 • Tot slot werk je netjes en systematisch, ook als de druk hoger wordt.

Je werkplek

In het gezellige dorp Harmelen staat onze mooie en moderne locatie Vijverhof. Vijverhof is naast een fijne woonomgeving voor een deel van onze cliënten ook de plek waar de ondersteunende diensten zijn gehuisvest. In deze functie maak je deel uit van het team Huisvesting dat weer onderdeel uitmaakt van de afdeling Wonen, Welzijn en Vastgoed. Binnen zowel het team als de afdeling werken en communiceren wij op een open en transparante manier. We houden van hard werken en combineren dit met ruimte voor een lach en humor. Onze nieuwe collega is dan ook iemand die zich hierin herkent en die ook graag op deze wijze werkt.

De Rijnhoven

De Rijnhoven is een ambitieuze organisatie in de ouderenzorg in de regio Utrecht, Harmelen, Woerden en Vleuten/De Meern. De medewerkers in onze organisatie zijn continu in beweging om de kwaliteit van leven voor kwetsbare ouderen te verbeteren.  De Rijnhoven biedt een totaalpakket op de domeinen wonen, welzijn, zorg en/of behandeling, zowel in de wijk als intramuraal. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de expertise die De Rijnhoven in huis heeft, werken wij met zelforganiserende (zorg)teams.

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op  met Martijn de Graaf, Medewerker Technische Dienst of Petra van Oostrom, directeur WW&V  op telefoonnummer 0348-441714.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden en wil jij solliciteren, dan nodigen wij jou uit om snel te reageren met een overtuigende motivatiebrief en overzichtelijk C.V.. Zien wij in jou onze toekomstige collega dan ontvang jij van ons een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Deze sollicitatieprocedure betreft een doorlopende procedure dit betekent dat de vacature ingevuld is zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden. Tot die tijd blijft deze vacature openstaan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren via het formulier